Tko smo mi?

Poslovni korisnik je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja posluje na području cijele Republike Hrvatske.

Kao partneru Hrvatskog telekoma d.d. naši ciljevi su biti kreativan i fleksibilan – uslugom pomoći korisniku u razvoju – izgrađivati povjerenje te imati stručan i educiran tim zaposlenika. Svoj dugogodišnji rad u telekomunikacijskom sektoru temeljimo na znanju i iskustvu u svim prodajnim kanalima. Politika kvalitete i etičnost predstavlja osnovu poslovanja i unapređenja tvrtke a naš cilj je rast kroz zadovoljstvo korisnika.

Snaga Poslovnog Korisnika je u znanju i stručnosti te bogatstvu različitosti naših zaposlenika i njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva.

Naša je odrednica da zaposlenicima osiguravamo pozitivnu organizacijsku klimu te brigu o razvoju karijere i napredovanju. Time Poslovni Korisnik daje okvir koji omogućuje kreativnost i profesionalni rast i razvoj u zanimljivoj i dinamičnoj grani telekomunikacija. Zaposlenici Poslovnog Korisnika rade u dinamičnom radnom okruženju, uz motivirajuće uvjete rada i poticajan sustav zarada. Zbog stalnog rasta i unapređenja poslovanja kontinuirano smo u potrazi za novim kolegama.

Savjetovati u telekomunikacijama znači raspolagati svim znanjima iz branše, ali i biti osoba od povjerenja koja razumije potrebe poslovnih korisnika i njihove različitosti.

Misija

Rast kroz zadovoljstvo korisnika.

Vizija

Stručnom i vjerodostojnom, savjetodavnom prodajom, te brigom za korisnika, biti njihov prvi izbor u odabiru pružatelja usluge u telekomunikacijama.

Ciljevi

Biti najbolji pružatelj usluge u regiji, biti kreativan i fleksibilan u prodaji, izgrađivati povjerenje kod korisnika, imati stručan i educiran tim zaposlenika